Not a Year Older, But A Year Better

October 30th is my birthday. Hiyeyy.. Happy birthday to me *tiup lilin*

Setahun lebih tua tapi juga setahun lebih dewasa dan lebih baik. Banyak dapat berkat selama 12 purnama terakhir. Thx God buat setahun yang penuh warna, ketemu banyak teman-teman baru, pergi ke tempat2 yang menyenangkan, kuliner dahsyat dan dihiasi dengan 3 awards buat INIJIE.com

Jiewa at Grand Indonesia, Jakarta

Sometimes, life is not ‘that’ delicious. Kadang aku juga termehek-mehek dan terbengek-bengek lho . Tapi itulah hidup, dinikmati aja.. Kayak roller coaster, lebih exciting kalo ada naik turun-nya. Gak monoton naik atau monoton turun (amit2 dehh).

Birthday wish-nya apa nih Jie? Nothing specific, tahun ini lebih banyak bersyukur dengan apa yg udah diterima (baca:hemat!) Hhmm, ok ok.. if u really insist please send me an iPhone 3G, Flash kit, Softbox and several camera Lenses haha..  *joke2*

Thx buat semua ucapan ultah, doa dan kuenya yah… Keep happy, healthy and live our life to the fullest !! (and sometimes to the foolest)

Enjoy this article? Get email updates for the hottest topic, FREE!

* indicates required

I won't spam, promise :)


26 thoughts on “Not a Year Older, But A Year Better

  1. Jiewa Post author

    Friends… thx a lot for the birthday wishes ya..
    Semuanya di-amin-kan
    Semoga bisa terwujud..

    @Eve : itu di Grand Indonesia , Jakarta

  2. milka

    Jie happy belated bday ya

    So nice to have you as my friend
    So talented.. Personally I havent met and talk to you face to face (I wish someday) But it’s been such a blessing to know you… a very talented person!

    Good luck for your future

  3. Idalia Thiebeault

    I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>